Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Dávid-csillagos garázdaság?
  2011-05-08 15:15:49, vasárnap
 
  Dávid-csillagos garázdaság?
2011. május 7. 23:40:38

Égő rongycafat

A HunHír is hírt adott róla: elfogta a pintőrség a Dávid-csillagos vászon tegnapi elégetőjét. Az erről kiadott MTI-közlemény már a címében is hazugságot állít, a beharangozott gyorsított eljárás pedig világosan mutatja, honnan irányítják a magyarországi rendőrséget.

Először lássuk szó szerint az MTI közleményét:

,,Nyugdíjas tűzoltó gyújtotta fel az izraeli zászlót a pénteki demonstráción

Nyugdíjas tűzoltó égette az izraeli zászlót a rendvédelmi tüntetésen a fővárosban pénteken, az 58 éves pilisi férfi ellen garázdaság miatt folyik gyorsított eljárás - közölte a rendőrség szombaton. A Budapesti Rendőr-főkapitányság eljárást indított az ellen a férfi ellen, aki a rendelkezésre álló adatok alapján péntek délután az V. kerületi József nádor téren zajló demonstráció során elégetett 'egy fehér anyagot, amire kék festékkel Dávid csillag volt festve' - olvasható a police.hu honlapon. A tűz másra nem terjedt át, személyi sérülés nem történt. A tettest a BRFK munkatársai az Alkotmány utcában elfogták, előállították, gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vették.

A nyomozó hatóság, bíróság elé állítás (gyorsított eljárás) céljából, előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatására. A Fővárosi Főügyészség a bíróság elé állítással egyetértett, de úgy ítélte meg, hogy a letartóztatásra nincs szükség, a gyanúsított tehát szabadlábon védekezhet.

Az eljárást a BRFK nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt folytatja."

Az MTI közleményének címe hazugság: nem izraeli zászló égett. A rendőrség közleményében sem szerepel ez a hamis állítás. Nézzük meg, milyen közlemény jelent meg a police.hu honlapon:

,,Közlemény (BRFK)
2011. 05. 07. szombat 16:15

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Főosztálya eljárást indított az ellen a férfi ellen, aki a rendelkezésre álló adatok alapján 2011. május 6-án 16 óra 25 perc körüli időben a Budapest V., József nádor téren zajló demonstráció során elégetett egy fehér anyagot, amire kék festékkel Dávid csillag volt festve. A tűz másra nem terjedt át, személyi sérülés nem történt. A rendőrök által begyűjtött információk és képi felvételek alapján megállapították, hogy a bűncselekményt egy 58 éves nyugállományú tűzoltó követte el. A pilisi férfit a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai a Budapest V., Alkotmány utcában fogták el és állították elő. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A nyomozó hatóság, a bíróság elé állítás céljából, előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatására. A Fővárosi Főügyészség a bíróság elé állítással egyetértett, de úgy ítélte meg, hogy az a férfi szabadlábon hagyása mellett is biztosítható, ezért a nyomozó hatóság a férfi őrizetbe vételét megszüntette.

Az eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Főosztálya nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja le."

A rendőrség közleményében tehát szó sincs izraeli zászló felgyújtásáról, ez a történet az MTI túlbuzgó, vélhetően cionlelkű munkatársának agyszüleménye. Az MTI közleményéből viszont kimaradtak a ,,bűntett", ,,bűncselekmény" szavak.

A rendőrségi közleményből kiderül, hogy már tegnap elfogták a pilisi férfit (hiszen a rendezvény tegnap véget ért, a ,,bűnelkövető" valószínűleg ma már nem sétálgatott az Alkotmány utcában). Akkor miért csak most tették közzé a hírt? Meg akarták várni az ügyészség döntését?

Mindenesetre a zsidajok megkapták a sabbati ajándékot, hiszen nem utcán kószáló rendőröket szabadítottak a gyújtogatóra, hanem a ,,bűnügyi bevetési osztály" embereit. Ők aztán viharos gyorsasággal megtalálták a tettest, akinek cselekményét oly súlyosnak ítélték, hogy előzetesbe akarták vágni.

Mivel is vádolják a nyugdíjas tűzoltót? A közlemény utolsó sorában szerepel: ,,nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság" bűntettével.

Lapozzuk fel a Btk-t, s olvassuk el a megfelelő paragrafust:

,,271. § (1) Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a garázdaságot
a.) csoportosan,
b.) a köznyugalmat súlyosan megzavarva követik el.
(3) A büntetés bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a garázdaságot
a.) csoportosan és a köznyugalmat súlyosan megzavarva,
b.) nyilvános rendezvényen,
c.) fegyveresen,
d.) felfegyverkezve
követik el.
(4) Mellékbüntetésként kitiltásnak is helye van.
(5) E § alkalmazásában erőszakos magatartásnak minősül a más személyre gyakorolt támadó jellegű fizikai ráhatás is, abban az esetben is, ha az nem alkalmas testi sérülés okozására."

Mint látjuk, a nyugdíjas tűzoltó ellen a 271. § (3) bekezdés b.) pontja alapján indult eljárás (hiszen a rendőrségi közlemény nem ,,vétség"-et, hanem ,,bűntett"-et említ), a büntetési tétel egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés.

Kérdés persze, mi minősül ,,kihívóan közösségellenes" és ,,erőszakos" magatartásnak. A Btk. kommentárja szerint ,,a közösségellenességet az adott helynek és időnek megfelelő társadalmilag elvárt magatartás szerint kell érteni. Kihívó az olyan cselekmény, amely a társadalmilag elvárt magatartással nyíltan és tudatosan szembehelyezkedik." Nos ettől nem lettünk okosabbak: ki dönti el és határozza meg, melyek a ,,társadalmilag elvárt magatartás" ismérvei itt és most? Ismervén a cionista szörnyállamot, hallván a dr. Képíró Sándor elleni per csütörtöki kezdetét, s látván a ,,nácivadász" Efraim Zuroff elégedett pofáját, valamint a ifjúzsidaj-söpredék bírósági ,,tüntetését" - szerintem társadalmilag elvárt magatartás az, ha a tisztes magyar ember Dávid-csillagos ,,fehér anyagot" ad át az enyészetnek (már ha rendelkezik ilyen förmedvénnyel).

Az erőszakos magatartás mibenlétéről azt írja az említett kommentár, hogy ,,aktív, támadó jellegű cselekvést" jelent, s az erőszak személy vagy dolog ellen irányulhat. Amennyiben a garázda magatartás nem erőszakos, akkor nem bűntett, csak szabálysértés valósul meg, amelynek büntetése elzárás, illetve pénzbírság.

Jelen esetben személy, avagy dolog elleni erőszakról nem tesz említést a rendőrségi közlemény, mégis bűntett gyanúja miatt indítottak eljárást a pilisi férfi ellen. A szabálysértésekről szóló törvény preambulumában ezt olvassuk: ,,E törvény célja, hogy gyors és eredményes fellépést biztosítson azokkal a jogsértő magatartásokkal szemben, amelyek a bűncselekményekhez képest enyhébb fokban sértik és veszélyeztetik a társadalom általánosan elfogadott együttélési normáit". A rendőrségi közlemény megfogalmazása szerint tehát nem szabálysértési, hanem büntető eljárást indítanak a nyugdíjas tűzoltó ellen. Vagyis: az otthon Dávid-csillaggal földíszített rongydarab elégetése nem esik enyhébb megítélés alá. Ez bizony súlyos bűncselekmény Judapesten.

Nem folytatom. Láttam a Dávid-csillagos lobogás felvételét. Azt viszont nem láttam, hogy ez a tűz másokban riadalmat és megbotránkozást keltett volna. S még valami: tegnap füstbombákat is bevetettek a tüntetők. Ezek az eszközök bizonyára nem keltettek riadalmat és megbotránkozást, mert ezért - tudtommal - senkit nem vettek őrizetbe a ,,bűnügyi bevetési osztály" emberei. S ha a füstbombákra Dávid-csillagot festettek volna?

Szegény pilisi nyugdíjas tűzoltó! Valószínűleg ő sem érti, a saját tulajdonú rongydarab elégetése miért minősül garázdaságnak. Egy normális országban nem tartóztatták volna le. Magyarország - pontosabban az ország politikai elitje - abnormális. A mi züllött politikai garnitúránk Cion főnökeinek a parancsait hajtja végre. De mi lesz akkor, ha az ,,adott helynek és időnek megfelelő társadalmilag elvárt magatartás" ellenük és zsidaj főnökeik ellen fordul? Előfordult már a történelemben, hogy nemcsak egy vászondarab égett...

Falusy Márton - Hunhír.info

http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&Cal=&AID=0&Direkt=82150
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szabadságvesztés, letartóztatására, megállapították, gazdaságvédelmi, magatartásokkal, megbotránkozást, felfegyverkezve, gyanúsítottként, közösségellenes, letartóztatásra, előterjesztést, alkalmazásában, preambulumában, veszélyeztetik, szabálysértési, bűncselekményt, megfogalmazása, felgyújtásáról, förmedvénnyel, főkapitányság, szabadítottak, demonstráción, közleményének, bűncselekmény, közleményéből, szabálysértés, társadalmilag, magatartásnak, közleményében, elkövetésének, munkatársának, agyszüleménye, szörnyállamot, előállították, magatartással, rendelkezésre, erről kiadott, beharangozott gyorsított, magyarországi rendőrséget, izraeli zászlót, pénteki demonstráción, rendvédelmi tüntetésen, fővárosban pénteken, rendőrség szombaton, férfi ellen, rendelkezésre álló, fehér anyagot, nyomozó hatóság, gyanúsított előzetes, letartóztatásra nincs, gyanúsított tehát, rendőrség közleményében, Budapesti Rendőr-főkapitányság, Fővárosi Főügyészség, Budapesti Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Főosztálya, Budapest, BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály, Képíró Sándor, Efraim Zuroff, Falusy Márton,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Emlék  Április 22. a Föld napja,  Alvó cica  Amit átélünk,  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Palóc Grand Canyon  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Paul David Tripp Április 26  Két ember becsülete  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Palóc Grand Canyon  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Idézetek a barátságról  A keserű igazság  Életművészet  Föld napja április 22  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Viharban csak az a fa marad ál...  Mosolyogtál már ma?  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emlék  A Föld napja  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Mindenünk, amink van, amit sze...  Környezetvédelem  Föld napja április 22  Pillangó  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Életművészet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Ünnepelj csak  Környezetvédelem  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Föld napja április 22  Maradék idő  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Búzaszentelés  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Alakot vált...  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Nehezen engedem  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Paul David Tripp Április 25 
Bejegyzés Címkék
erről kiadott, beharangozott gyorsított, magyarországi rendőrséget, izraeli zászlót, pénteki demonstráción, rendvédelmi tüntetésen, fővárosban pénteken, rendőrség szombaton, férfi ellen, rendelkezésre álló, fehér anyagot, nyomozó hatóság, gyanúsított előzetes, letartóztatásra nincs, gyanúsított tehát, rendőrség közleményében, hamis állítás, rendőrök által, pilisi férfit, férfit gyanúsítottként, férfi őrizetbe, rendőrségi közleményből, rendezvény tegnap, ügyészség döntését, zsidajok megkapták, sabbati ajándékot, nyugdíjas tűzoltót, közlemény utolsó, megfelelő paragrafust, büntetés bűntett, köznyugalmat súlyosan, nyugdíjas tűzoltó, rendőrségi közlemény, büntetési tétel, adott helynek, olyan cselekmény, társadalmilag elvárt, cionista szörnyállamot, tisztes magyar, erőszakos magatartás, említett kommentár, erőszak személy, garázda magatartás, pilisi férfi, jogsértő magatartásokkal, társadalom általánosan, otthon Dávid-csillaggal, eszközök bizonyára, füstbombákra Dávid-csillagot, saját tulajdonú, normális országban, ország politikai, parancsait hajtja, vászondarab égett, szabadságvesztés, letartóztatására, megállapították, gazdaságvédelmi, magatartásokkal, megbotránkozást, felfegyverkezve, gyanúsítottként, közösségellenes, letartóztatásra, előterjesztést, alkalmazásában, preambulumában, veszélyeztetik, szabálysértési, bűncselekményt, megfogalmazása, felgyújtásáról, förmedvénnyel, főkapitányság, szabadítottak, demonstráción, közleményének, bűncselekmény, közleményéből, szabálysértés, társadalmilag, magatartásnak, közleményében, elkövetésének, munkatársának, agyszüleménye, szörnyállamot, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5712
  • e Hét: 19942
  • e Hónap: 31053
  • e Év: 184549
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.